Firmaets historie


Jørgen Olsen A/S blev etableret på Industrivej 16, d. 1. januar 1970, med Jørgen Olsen som daglig leder.

Virksomheden solgte landbrugsmaskiner, primært af mærket Ford, men også Dronningborg Mejetærskere og plove fra Kverneland.

I 1975 blev der foretaget en række forandringer indenfor Ford-forhandlingen i Viborg. Jørgen Olsen A/S, der hidtil havde forhandlet Fords program af landbrugsmaskiner, skulle fr 1. juli 1975 også forestå salget af Ford Personbiler.

i 1987 valgte Jørgen Olsen, at koncentrere sig om bil-salget. Forhandlingen af traktorer og landbrugsmaskiner blev solgt fra til tre ansatte.

I 2003 fusionerede Jørgen Olsen A/S med Torkild Rasmussen Automobiler Aps, der havde forhandlingen af Mazda og Suzuki. Dermed var der nu 3 mærker under samme tag og medarbejderstaben blev udvidet.

I samme ombæring skete et generations- og ejerskifte. Direktionen i virksomheden udgøres nu af Gert Olsen og Torkild Rasmussen.

Jørgen Olsen er i dag senieormedarbejder i firmaet.

En større ombygning og modernisering fandt sted i 2005 så virksomheden nu fremstår som en moderne og tidssvarende bilforretning.

Pr. 1. maj 2015, får vi forhandlingen af Hyundai samt autorisation til service på Hyundai. Så er der 4 bilmærker i forreningen, og medarbejderstaben må udvides med en specialiseret Hyundai mekaniker, samt to ekstra sælgere.

Der er nu 30 ansatte i virksomheden.

Udover ekstra medarbejdere mangler vi også fysisk plads til biler, værksted og reservedele. Der skal udvides med ca. 1300 m2, og byggeriet opstartes d. 3 august 2015 og forventes at stå færdigt d. 1. februar 2016.

 

 

 
 
 
Udviklet af Bilinfo