2017 bliver et Ignis år


Så er vi klar til at introducere den nye Ignis. Markedets første mini-SUV. en bil der er helt sin egen, og som byder på en masse spændende nyt. Den stærke personlighed og unikke udstråling gør, at bilen skiller sig ud fra alle de andre mini´er. Den vil kunne fås i hele 14 farvekombinationer og i 2-farvet med sortlakeret tag, så der bliver meget at vælge imellem.

Suzuki Ignis Flere 810

For første gang kan man nu få de praktiske SUV egenskaber, som fx høj siddeposition og god fremkommelighed i den mindre bilklasse - og det til priser, hvor de fleste vist kan være med. Vi går nemlig efter et Ignis prisniveau, der starter fra ca. 130.000 kr.

Ignis Bagsæde 300                      Ignis Nødbremsesystem 300

Fleksibelt bagsæde

En af de nye og gode Ignis detaljer er bagsædet, der både har split- og "slide"- funktion. Bagsædet kan forskydes op til 16 cm frem/tilbage, og dermed kan man justere på størrelsen af bagagerummet eller på benpladsen ved bagsæderne. Og justeringen kan gøres uafhængigt på de to bagsæde stole. En lækker feature der gør bilen mere fleksibel i dagligdagen. Slidefunktionen bliver standard på alle modeller bortset fra den billigste.

Nyt nødbremsesystem

Ignis introducerer også et nyt og kamerabaseret automatisk nødbremsesystem. 2 kameraer overvåger vejen foran bilen, og systemet reagerer ved advarsel og automatisk nedbremsning af bilen for både biler og fodgængere.
Teknikken omfatter endvidere en vognbaneassistent, der advarer, hvis bilen overskrider vejstriberne og en slingreadvarsel, der giver lyd fra sig, hvis føreren kører uopmærksomt.

Ignis Hvid 810

 

 

 

 
 
 
Udviklet af Bilinfo